29. När blir det seriöst?

lördag 28 mars 2009

Jag sittter ensam hemma i min lägenhet och lyssnar på musik. Snart ska jag ta och hoppa in i duschen, så jag kan få snyggat till mig i håret. 

Hade N över på middag igår och efter det var vi och spelade biljard. Jag förlorade ganska mycket. Men det var kul i alla fall. Sedan åkte vi hem hit, så jag fick vinna över honom på TP. Det var bra. Jag gillar att vinna. 

Han har nyss åkt härifrån efter en härlig morgon med massor med kramar och gos. Håller på att falla brutalt för honom och jag vet ännu inte om det är bra. Men jag tror det. Vill ju bara att han ska känna samma för mig. 

Ska träffa honom senare igen. Ta en tur ut till IKEA ihop. Måste ju vara poäng för sådant. Haha... När man börjar gå på IKEA ihop - är det fortfarande att man bara dejtar lite då, eller är det mer?

Så konstigt - han gick precis och jag längtar redan efter honom. Han har så sjukt fina ögon. Och så luktar han så gott. Blir alldeles lycklig när jag tänker på det...

Så hur vet man då när det blir mer seriöst än att man bara dejtar någon? Får klura på det de närmsta dagarna och se vad som händer helt enkelt.

2 kommentarer:

KakanH sa...

Ja jag är helt kass på sånt. När det blev seriöst för mannen och mig första gången gjorde vi slut. Tror ju inte man ska träffa Han när man är 15. ;) När vi blev ihop igen bara det var så självklart på en gång. Så jag har verkligen inget bra råd.
Jag tror det känns..... kanske...... eller.....?
Ha en skön helg!

Wantobeme sa...

Hej där! Har precis hittat din blogg - underbart! Jag är just nu själv i det stadiet du skriver om här... Så, kanske du nu - så här i efterhand - kan ge mig ett svar.. ;-) Var går gränsen mellan dejting och seriöst förhållande...? Jag lär titta in här igen ;)
//Anna

Skicka en kommentar

 
◄ Design by Pocket