37. Att dejta

söndag 10 maj 2009

Jag tycker det är fascinerande det här med internet och att träffa människor så. När jag började hänga på den där dejtingsidan kunde jag ju aldrig tro att jag några månader skulle flytta ihop med en kille jag träffat över internet. Det fanns inte på min världskarta. För mig var det mer så att jag var nybliven singel och behövde träffa lite killar - ett bra sätt att se vad som fanns där ute helt enkelt. Och om det ledde till lite hångel eller till och med ett ligg, så fine. Men så blev det en sambo utav det hela. Där ser man...

Jag fick en förfrågan från www.2minuter.com om jag ville finnas med bland deras bloggare från deras dejtingsida. Så varför inte. De är ett nytt företag som kommer ägna sig åt speeddating, sådär som man sett på tv liksom. Det var ju typiskt att man fick kille innan man hann testa på något sådant. Hahaha.... Men jag har flera singelkompisar som kanske kunde vara intresserade av det. Låter ju kul i alla fall.

På tal om dejter så pratade jag med K igår, som jag träffade ett tag efter att exet och jag gjort slut. Har haft lite sporadiskt kontakt till och från. Det känns ju fantastiskt roligt att kunna ha en kille man hade sex med ett tag och som man aldrig ville något mer med. Han var tydligen fortfarande lite upprörd för att jag gick hem den där natten, när han hade somnat. Det var lite lustigt. Vilken bitch man är. Haha... Hur som helst så pratade han om att han behövde en riktig flickvän, så jag lovade att ta med honom på något framöver så han får träffa lite nya tjejer. Intressant att man försöker tussa ihop ett gammalt ligg med sina kompisar. Men han är rätt ok ändå - ingen jag hade velat ha något ihop med, men passar kanske bättre för någon annan. Om inte annat så har jag flera tjejkompisar som skulle må bra av att få ligga lite...

2 kommentarer:

KakanH sa...

jag har "förbjudit" mannen att göra slut med mig för jag vet inte hur man dejtar. Vi var 15 så vi blev bara ihop, det var så enkelt då. ;) (iaf nu i efterhand ;) )

MrNiztrip sa...

Hej! Det där med dejta har jag aldrig direkt förstått mig på. Prövade det dock när jag precis hade flyttat hem från London. Blev nit två gånger innan jag över nätet träffade min fru! Så nätet funkar - men att dejta ställer jag mig skeptisk till - anledningen är alla dessa oskrivna regler hit och dit. Jag tror att det gör så att många tänker mer på reglerna än på den de är på dejt med!

Skicka en kommentar

 
◄ Design by Pocket