35. Shoppingtur

torsdag 7 maj 2009

Idag ska vi åka till IKEA. Vi ska köpa en byrå som passar in med resten av möblerna i mitt sovrum, så att han får plats med sina kläder. Nu är det på riktigt. Nu flyttar vi ihop. Det är i och för sig inte jättestort - jag har en tvåa på 46 kvadrat - men ett tag framöver ska det nog gå bra.

Tidigare i veckan har vi dessutom varit och kikat på några bostadsrätter tillsammans. Det är väl kanske inte riktigt aktuellt just nu, men så småningom kanske. Vi har även ordnat så vi har möjlighet att få lån tillsammans ifall det är så att man skulle hitta någon lägenhet vi absolut skulle vilja ha. Så, så var det med den saken.

Vi spenderar en hel del tid tillsammans och har det bra ihop. Vi pratar om det mesta och däremellan pussas och gosar vi. Igår var vi lediga båda två, vilket gjorde att vi inte kom ur sängen förrän klockan nästan var halv fem. Och då var vi ändå uppe vid åtta för att tvätta. Så mellan tvättstugan och sängen var där vi rörde oss under tiden som resten av landet arbetade. Det var intressant... 

Jag funderade över det där med hur mycket sex som är "normalt". Med mitt ex kunde jag känna att jag var nöjd om vi hade sex en gång varje eller varannan vecka. Och så var det i flera år av tiden vi var ihop. Nu skulle jag få panik om jag inte fick ligga med N oftare än så. Igår, under tiden vi tvättade och så, blev det fyra gånger och så kom vi sena till hans jobb där vi skulle hämta en bil för att kunna shoppa på IKEA idag, så den stackaren som skulle ge honom nyckeln fick stanna över efter arbetstid. Så kan det vara!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Går det inte väldigt fort detta? Jag menar flytta ihop o planera för gemensamt inköp av lägenhet redan..?

Det var ju bara några månader sedan du bröt upp från ett tidigare samboskap (?), du vill inte känna på hur det är att bo själv ett tag?

KakanH sa...

Vad skoj för er. Jag önskar er all lycka.

Bara för att man pratar om saker behöver ju inte betyda att de sker på en gång, men det är bra att ha pratat om. Så gör jag och min man. Vi vill inte ha barn nu, men ändå så har vi pratat om uppfostran och ledighet och dagis och så....

Jag hoppas att jag får fortsätta följa ditt liv.
Kram

Singeltjejen sa...

smurfan: jo, jag vet att det går fort. fast samtidigt är det så härligt, så intensivt... och det är vad vi båda vill. så varför vänta? går det inte, så har han ju kvar sin lägenhet. =) så vi testar och ser vad som händer helt enkelt... tänk om han verkligen är "the one" =)

karin: tack. är så härligt att få läsa dina kommentarer till det jag skriver. =)

Skicka en kommentar

 
◄ Design by Pocket