31. En uppdatering

onsdag 15 april 2009

Det har varit längesedan. Och det har hänt så mycket...

Jag är helt tokkär och vi träffas hela tiden. Han håller om mig, pussar på mig och vill inte gå härifrån när han måste till jobbet. Han är underbar. Vi skrattar ihop, pratar om allt och bara ligger i sängen och ser varandra  ögonen. Han har världens underbaraste ögon. 

Och vi är ett par. Jo, jag är inte singel längre. Det är härligt! Att ha någon som tycker om en så... V går på stan och håller varandra  handen - han har sköna händer att hålla i. För drygt en vecka sedan var han med hemma hos mina föräldrar och träffade dem och mina syskon. Och han överlevde. I måndags var vi på middag hos hans familj. 

Jag är helt hjärntvättad - det enda jag kan tänka på är honom. Och det är ok att det är så. Helt ok. Helt underbart. Tokkär...

4 kommentarer:

KakanH sa...

Vad passande med singelstaden. ;) Här trodde jag jag skulle få uppleva dina singeläventyr och få frossa i alla knasiga killar som skulle försöka ragga på dig på krogen. ;)
Tack för den krossade drömmen. *ler*
Kul att det är bra och går bra för dig. Jag är lycklig för din skull. :D
Kramar i mängder

Kimmi sa...

Håller med Karin - här måste det bytas namn på bloggen, annars får jag ta över som gästbloggare tills jag hittar mannen i MITT liv :-)

mickis sa...

kul för dig=)

Therese sa...

Hej hej kan du kontakta mej på
therese@2minuter.com vi gillar din blogg!

Skicka en kommentar

 
◄ Design by Pocket