34. Förändringar

onsdag 29 april 2009

Jag tittar på honom, ler och tänker för mig själv att jag har det riktigt bra. Det känns så skönt. För varje dag som går växer kärleken och jag blir varm i kroppen, det pirrar, bubblar, sprudlar. Det är kärlek. 

Han är bra för mig, gör saker för mig, bryr sig om mig, tar hand om mig och jag känner mig trygg, glad, lycklig. 

Min syster tog studenten häromdagen. Då hade han fixat en så häftig bil och körde henne och hennes kompis. Min syster strålade av lycka och han fick nog en hel del pluspoäng från mina föräldrar också. De gillar honom och det känns skönt. Jag antar att de märker att han får mig att må bra och det är det som är viktigt för dem.

Igår pratade vi om hur vi ska göra med allt. Han är i princip alltid hemma hos mig. Jag tror det är två nätter på över en månad som vi inte har sovit ihop. Så det vi kom fram till är att faktiskt hyra ut hans bostadsrätt i andra hand och att han flyttar in här på riktigt. Adressändring och grejer... This is getting even more serious. And I like it. I like it a lot. 

Så det kommer bli en tur ut till IKEA och införskaffa en byrå till som ska vara i sovrummet. Det är dåligt med förvaring här i min lägenhet, så för att få plats med hans kläder behöver vi mer lådor. Sedan antar jag att jag behöver rensa en del. Hans soffa ska hit och mina fåtöljer ska bort. Vet inte än om vi ställer dem i hans lägenhet, eller bara tar upp dem till förrådet. Tanken är väl att försöka hyra ut hans möblerad. Och det finns ju en hel del folk som söker lägenheter här i stan, så det borde inte vara några problem alls egentligen. Det handlar väl egentligen mest om att hitta någon som känns som en person som man vill ska bo där, någon man litar på. 

Så just nu är livet väldigt härligt. Han har åkt iväg på kalas hos sin kusin idag. Jag ska på min kusins konfirmation. Så för båda av oss är det väl läga att prata med våra respektive familjer om våra planer om att bo ihop på riktigt. 

Imorgon ska vi iväg med hans föräldrar och sätta båten i sjön och få på masten. Det blir intressant. Jag kan noll om båtar och N har sagt till mig att vi ska ut och segla och grejer i sommar, så det är väl bara att försöka hänga med på så mycket som möjligt, så man lär sig...

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt för dig! Grattis!

Tips mottages tacksamt om hur man träffar en sån kille...

Skicka en kommentar

 
◄ Design by Pocket