32. Spöken från förr

lördag 25 april 2009

Jag har funderat en del över det där med kärleken. Jag har varit ihop med två killar innan. Den första hade jag ett förhållande med i nästan två år. Det var från åttan och en bit in i gymnasiet. Därefter var jag singel ett halvår ungefär och sedan blev jag ihop med exet. Och det varade ju, som du redan läst, fram till i julas ungefär. 

Nu är jag och N ett par - helt officiellt. Vi träffar varandras vänner och familj, pussas på stan och är nog ganska kära över lag. Det är bra. 

Det som jag kan känna är lite annorlunda nu, till skillnad från mina tidigare pojkvänner, det är att N haft flera flickvänner innan. Så häromkvällen hade vi vår första konflikt, i just det ämnet. Vi låg i sängen och pratade med varandra och så höll han på med något i sin mobiltelefon. Det visade sig då att han låg och kollade på bilder i sin mobil på sina före detta tjejer, som tydligen hade varsin namnad mapp. Det kändes inte bra. Inte bra alls. 

Senare på kvällen pratade vi om det. Jag var ledsen och han var ledsen att han gjort mig ledsen. Att han inte tänkt på det så och att han haft ett "speciellt förhållande" med den ena tjejen och han ju tagit en del bilder på henne (typ à la Slitz) eftersom hon varit modell och så vidare. Och tydligen var det så att han gillade bilderna, för att han själv tagit dem och så vidare och inte för motivets skull. Men jag vet inte och jag har funderat på det sedan dess. Om han nu vill vara med mig - varför har han då massa bilder på sina gamla tjejer i mobilen? Hur seriös är han? Det där med självkänslan bara rasade i botten och det är ju verkligen jättekul att ha en kille som har utviksbilder på sina ex som han kollar på när han är med mig... 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, har missat detta inlägget tidigare.... men j-ar vad arg jag blir när jag läser det. NEJ, det är inte OK att spara bilder på sina ex (o så utstuderat att göra det i mappar) i telefonen, i SYNNERHET inte när man träffat någon ny. Visst, en mobil är personlig o det är inte meningen at andra skall snoka i den, men ändå. Han hymlade ju inte med det direkt.

Nä fy fan, jag hade mått pissdåligt. Modell var den ena oxå, bara det tar ju knäcken på en!

Förstår att du blev ledsen, så himla okänsligt gjort av honom. Lik i garderoben har de flesta, men man behöver inte ta fram dem.

Kram på dig!

KakanH sa...

Jag håller med ovanstående. Jag hade oxå blivit ledsen och sur. Men sen har jag en kompis som tom. köpt en prenumeration på såna tidningar åt sin kille. Ok om min man har några gömda som han tittar i när han sover, men skulle han verkligen visa mig dem skulle jag bli assur och ledsen.

Klart att det känns och att självkänslan sjunker. Hoppas att ni kommer fram till något.
Kram

Fröken Juli sa...

Man måste nog prata om vad gränsen går. Det är nog ganska individuellt. Kan man spara gamla semesterfoton på sitt ex? Jag har inte ens reflekterat över detta tidigare och har nog kvar bilder på ex/ragg/ons både i mobilen och på hårddisken..

Skicka en kommentar

 
◄ Design by Pocket